Sponsorloop

De vormelingen van afgelopen jaar zullen op 10 oktober een sponsorloop houden naar de Franciscanen in Megen. Ze hopen een goedgevulde enveloppe mee te nemen om aan deze broeders te overhandigen. Zo willen de oud vormelingen bijdragen aan het goede werk dat de Franciscanen in Nederland doen. De Franciscanen zetten zich wereldwijd in voor een betere wereld waarin we goed zijn voor elkaar, en voor de natuur om ons heen. Ze hebben verschillende projecten in de derdewereld, en zetten zich in voor de interreligieuze dialoog. Als u, net als de oud vormelingen, het goede werk van de Franciscanen ook een warm hart toedraagt, bevelen we deze sponsortocht van harte bij u aan!

Om deze enveloppe te vullen zullen er twee momenten zijn waarop u daaraan kan bijdragen:

11 september 17:00u – Opening schooljaar

Op 11 september zullen we in onze parochie het schooljaar openen. Dit doen we samen met de gezinnen uit onze parochie in een familieviering. We luisteren naar verhalen, we bidden, steken kaarsjes op: vieren eucharistie om het schooljaar goed te beginnen.

Voorafgaand aan, en na deze familieviering, zullen de vormelingen wat spulletjes verkopen en zullen er activiteiten zijn waarmee ze zich laten sponseren voor hun tocht naar Megen. Het geheel zal voornamelijk gericht zijn op de kinderen en de gezinnen.

26 september – Sponsorbingo

Na de viering van 26 september, zullen de oud vormelingen bij de koffie een sponsorbingo organiseren. Er zullen verschillende kleine prijsjes te winnen zijn, maar het belangrijkste doel is natuurlijk om wat geld op te halen voor hun tocht naar Megen. Daarom zal er ook iets lekkers worden verkocht voor bij de koffie, en kan er naast de bingo ook een bedrag worden gesponsord.