Algemene Parochie Avond | Tijdingen Special – Pastor Tom Buitendijk

Op 28 juni hadden we de jaarlijkse Algemene Parochie Avond rond de stelling:

”De parochie is van, voor en door de parochianen, onder inspirerende leiding van Kees von Harenberg en Tom Buitendijk en het parochiebestuur in samenwerking met vele vrijwilligers.”

In deze special van de Tijdingen leest u een weergave en het verslag van deze avond. Het is een oude waarheid: “Wat allen aangaat, mag door allen besproken worden.” De parochianen zijn zelf verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de gemeenschap. In de nabije toekomst zal het beroep op u als parochianen steeds groter worden. Wil onze gemeenschap toekomst hebben, dan zullen we die samen moeten maken. Gebed en een geloof in de H. Geest, samenwerking en hartelijkheid, deskundigheid en verantwoordelijkheid kunnen ons op de goede weg houden. Op zo’n avond blijkt dat we het als parochie best goed doen. Het zal onze opgave zijn om deze weg de komende jaren samen te gaan. Het is onze hoop dat iedereen welgemoed meeloopt.

Daarom: hebt u voorstellen, ideeën, verlangens of wensen, geef die dan door. Evenals opmerkingen en kanttekening. Iedere reactie is welkom!

Tom Buitendijk, pastor