Eerste Communie

Op zondag 6 juni hebben 11 kinderen hun Eerst Communie gedaan. Helaas konden er maar 60 mensen aanwezig zijn, en werden deze plekken bezet door het gezin van de communiekanten.

Het was een mooie viering waarin ieder kind een rol had.

In de voorbereidingsperiode hebben de communiekanten veel verhalen gehoord: over Jezus en over God. Namens de parochie hebben de kinderen een boek gekregen met nog meer van deze verhalen, gebaseerd op de bekende Bijbelse vertellingen. We hopen dat de communiekanten en hun ouders op deze manier worden gestimuleerd opnieuw in het christelijke verhaal te duiken. Opnieuw vertrouwd te worden met de mooie verhalen uit onze traditie.

Voordat ze dit boek indoken was het echter feest. De zon begon te schijnen en de foto’s zullen prachtig zijn geworden.

« Vorige pagina (6)
Volgende pagina (8) »