“De Lievekamp on Tour” opnieuw op ons kerkplein

Hester Visscher, vorig jaar op ons kerkplein

Hester Visscher, vorig jaar op ons kerkplein

Na het succes van vorig jaar, zal ook dit jaar ons kerkplein een van de locaties zijn waar “De Lievekamp on Tour” langs zal komen. Op woensdag 9 juni zal zangeres Hester Visscher een concertje geven in de buitenlucht. Het concert begint om 12:00u en zal ongeveer 20 minuten duren.

Het idee voor De Lievekamp on Tour is ontstaan in de periode dat De Lievekamp voor de eerste keer haar deuren sloot in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus. Vanuit Theater van de Stad is er besloten om verschillende optredens op diverse locaties te organiseren.

Stadsprogrammeur Lobke:

“Wij brengen de podiumkunsten thuis bij de mensen die een moment van verwondering extra goed kunnen gebruiken”

U bent van harte uitgenodigd! Hester Visscher kijkt naar u uit. U ook naar haar? Na het concertdrinken we samen nog een kopje koffie.

Kom, en neem uw buren en vrienden mee!