Vrijwilliger van het jaar

Tijdens de vrijwilligersavond van 29 januari 2024 is Riet Bogaars tot vrijwilliger van het jaar uitgekozen. Onze Vice-Voorzitter Henk Peters sprak over haar het volgende:

“Hoewel al onze vrijwilligers het zouden verdienen om gelauwerd te worden, valt ons op dat tussen de coulissen van ons kerktoneel een vrouw actief is op vele fronten. Zowel binnen de contouren van het kerkenwerk als op maatschappelijk terrein en als mantelzorgster. Het betreft een multi-talent. Actief als mantelzorger rond de Sibeliusflat en Medicijnstraat. Koorzanger en invalreceptioniste. Gastvrouw bij evenementen. Archivaris van muziek. Als handwerkicoon en bezigheidstherapeute. Altijd met iets van een glimlach op haar lippen. Kwispelend zullen we maar zeggen. Er is er maar één die aan al die criteria voldoet: Riet Bogaars.

Stille kracht en bijna alomtegenwoordig. Wij vinden haar fantastisch en dat roepen we met het hele bestuur in unanimiteit. Door mensen zoals Riet is deze parochie al zo’n beetje de hemel op aarde.”