Een nieuwe dirigent voor het nieuw gemengde koor

Op eerste kerstdag zong het Nieuw gemengde koor (een definitieve naam moet nog worden gezocht) onder leiding van Loek Elemans. Het koor dat in afwachting was van een nieuwe dirigent heeft samen met Loek de kerstviering voorbereid.

We kennen Loek al in verschillende rollen: bestuurslid, gebouwbeheerder, organisator van uitstapjes, cantor en tekenaar van de prachtige Titus aan de voorgevel van onze kerk. Voor Loek was het de eerste keer om voor zo’n koor te staan als dirigent, en we mogen hem en het koor bedanken en complimenteren voor de fijne viering die het koor heeft verzorgd.

Afgelopen woensdag heeft het koor kennisgemaakt met zijn nieuwe dirigent: Vincent Las.

Het is een bevlogen musicus die alles uit het koor wil gaan halen wat erin zit. Samen met organist John Blummel neemt hij de muzikale leiding op zich. De stemming van de middag was goed, en het koor heeft er zin in om samen met Vincent een nieuwe stap te maken. Wij wensen hen veel succes richting de Pasen!

Het koor repeteert elke woensdagmiddag van 14:00 tot 15:30 uur. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Vooral heren kunnen ze nog goed gebruiken!