Met ingang van het seizoen 2018/2019 komt Zin in Film met een nieuwe concept. Na vijf jaar was men toe aan aanpassing aan deze tijd, aan de veranderde omstandigheden en aan de wensen vanuit de bezoekers.

Een nieuwe locatie

In de Karmelzaal van de St.Jozefkerk is een nieuwe locatie gevonden die voldoet aan de behoeften. De nieuw aangelegde apparatuur garandeert een storingsvrij en  rustig beeld en een goed geluid.

In de Titus Brandsmaparochie Oss zijn alle vormings-, bezinningsmomenten en cursussen gratis toegankelijk. Dit geldt ook voor Zin in Film. Wel staat er een mandje voor vrijwillige bijdragen, ook voor het lenen van de DVD’s van eerder vertoonde films.

Van vrijdagavond naar donderdmiddag

Omdat het tijdstip van de vrijdagavond voor veel mensen een te hoge drempel bleek is men verhuisd naar de donderdagmiddag, 14.00 uur. Er blijft een pauze met (gratis) koffie en thee. Ook kan men blijven napraten, men kan maar hoeft niet te reageren op wat hij/ zij heeft gezien.

Filmkeuze die beter aansluit bij actualiteit

Een belangrijke verandering bestaat uit het feit dat niet lang van tevoren bekend is welke film wordt gedraaid. Men kan zó inspelen op de actualiteit, het jaargetijde, feesten en/of de voorkeur van de bezoekers.

De komende twee data zijn al bekend:

Kijk voor het actuele aanbod op Zin in film.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *