(verschenen in het parochieblad jaargang 24, nummer 5)

Op 25 oktober begint het zevende seizoen van ‘Zin in Film’. Nieuw daarin is dat we verhuizen van de donderdag- naar de vrijdagmiddag.

We beginnen weer om 14.00 uur. Afhankelijk van de lengte van de film of documentaire, is er een korte pauze met koffie en thee. Na afloop mijmeren we nog wat na over wat de film ons wil vertellen. De locatie is de Karmelzaal. De entree is gratis, na afloop is er een mandje voor vrijwillige bijdragen. Er liggen ook weer Dvd’s van vorige films die u tegen een vrijwillige bijdrage kunt lenen.

Nieuw is ook dat we gaan kijken naar een film die aansluit bij het motto van de dag, datgene waarbij je op die dag kunt stilstaan of wat gevierd wordt. Dat ziet er voor dit seizoen zó uit:

25 oktober. De volgende nacht, de nacht van 26 op 27 oktober, is ‘De nacht van de nacht’. Een film helpt ons stil te staan bij de betekenis en ervaringen van ‘Nacht’. De titels van de films worden vanaf eind september bekend gemaakt via Titus Tijdingen, mededelingen op het prikbord en de kabelkrant en ze zijn vanaf die datum op de receptie bekend. We hopen u weer te kunnen begroeten. Het ‘Zin in Film’-team:

Leon Teubner, Bram Nieuwesteeg, Mieke Buuts en Stans Ligthart.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *