(verschenen in het parochieblad jaargang 24, nummer 6)

De Titus Tocht 2019 is al weer voor de vierde keer historie. Gelukkig heeft het weer meegewerkt om de wandel- en fietstocht aangenaam te laten verlopen. De eerste wandelaars stonden al tegen half acht in de morgen voor de deur om te kunnen vertrekken. Dit gaf al direct een goede sfeer in de inschrijf – en startlocatie, zaal Wittenberg. De eigenaar heeft prima meegewerkt om het ons naar de zin te maken.
Er zijn 165 wandelaars en 35 fietsers van start gegaan, samen dus 200 deelnemers. Onze doelstelling dit jaar was minimaal 150 deelnemers.
Het was voor mij heel opvallend dat de wandelaars uit alle streken van het land kwamen
Namelijk uit Rotterdam, Amsterdam, Apeldoorn, Naarden, Eindhoven en Nijmegen.
Volgend jaar besteden we wat meer aandacht aan de deelname van fietsers. Deze groep kunnen we zeker verder uitbreiden.
De PR heeft goed gewerkt en dit allemaal bij elkaar de naamsbekendheid van de “Titus Tocht”, en onze parochie verder uitgebreid.
Hoewel Ik alle vrijwilligers al een bedankje heb geschreven, wil ik hen op deze plaats nogmaals heel erg bedanken voor de tijd en inzet om de Titus Tocht van dit jaar weer te laten slagen. Daar wij het belangrijk vinden dat deze wandel- en fietstocht gekoppeld blijft aan de vredesweek zal volgend jaar, de “Titus Tocht ” op zondag 20 september 2020 zijn.

Loek Elemans, commissie voorzitter.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *