Een van de speerpunten in het beleid van het parochiebestuur is dat wij willen proberen als geloofsgemeenschap weer meer contact te maken met de samenleving. In de eerste plaats door voor onze medeparochianen overal verbindend present te zijn. Ondanks een geringer volume menskracht dat wij voor pastorale dienstverlening beschikbaar hebben. De kwetsbaren uit onze gemeenschap gaan daarbij voor. Dat zijn o.a. onze ouderen die verpleging en verzorging nodig hebben.

Wij hebben daarom Kees von Harenberg, in het kader van zijn opleiding tot geestelijk verzorger, voor de duur van een half jaar een stageopdracht gegeven om in De Wellen en in De Ruwaard (voorheen Ministershof) te gaan onderzoeken hoe wij onze pastorale nabijheid het beste vorm kunnen geven aan de ouderen die daar verblijven. Dat moet gebeuren in samenwerking en samenspraak met de daar al aanwezige geestelijke verzorging. Mevrouw Annemiek Adank zal daarom zijn stage begeleiden.

Wij zijn blij dat wij in de persoon van Kees kunnen bezien welke mogelijkheden ons ter beschikking kunnen komen. Wij wensen hem veel succes.

En Kees blijft gewoon als dirigent/organist voor onze parochie beschikbaar. Hij is online te vinden op Linked-In en via @kvondharenberg op twitter.


2 reacties

Avatar

Jeanne Vernooij · 21 oktober 2018 op 19:15

Fijn dat Kees hier de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen. Succes er mee. Hopelijk blijf je wel actief bij onze parochie , we zijn blij met jou !!!!!

Avatar

Stans Ligthart · 30 oktober 2018 op 12:26

Mooi Kees, dat je zo dichtbij ons een plaats hebt kunnen vinden.
Heel veel succes met je werk daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *