Op reis cadeau voor George
Op 13 september 2015 is het cadeau van de parochie aangeboden aan pastor George Zeegers. Helaas, zoals bij iedereen bekend is, gaat het niet goed met zijn gezondheid en ziet het er naar uit dat hij over enige tijd niet meer in staat zal zijn voor te gaan in onze vieringen.
Toen er dan ook een aantal weken geleden vanuit de parochie een initiatief werd opgestart om hem nu een cadeau te geven, wees hij dat in eerste instantie af, omdat hij vorig jaar bij gelegenheid van zijn 75e verjaardag nog zo’n mooi geschenk gekregen had. Maar de parochie wil hem met een mooi cadeau bedanken voor alles wat hij de afgelopen jaren voor deze geloofsgemeenschap heeft gedaan. Nu kan hij er nog wat mee doen en ook van genieten. We willen namelijk dat hij op reis gaat naar mensen ergens op de wereld, die hij nog een keer zou willen bezoeken. Of naar plaatsen op de wereld waar hij nog naar toe wilde gaan, maar waar nog nooit iets van terecht gekomen is.
Met die tekst en uitleg was hij gelukkig akkoord en is in de maand augustus in het diepste geheim een actie op touw gezet. Uiteraard heeft hij daar, zoals gewoonlijk, helemaal niets van gemerkt…..
Uit de reacties blijkt dat pastor Zeegers het hart heeft veroverd van heel veel mensen in onze gemeenschap. Gewoon door zijn persoon en zijn betrokkenheid op mensen. Met zijn toewijding en enthousiasme heeft hij veel mensen aangestoken en ervoor gezorgd dat het vuur brandend blijft.
Tot op de dag van gisteren is er nog geld voor het cadeau binnengekomen en dus kunnen we hem zeker heel ver, als hij dat tenminste wil, op reis sturen.
Wij willen hem hiermee bedanken voor al die jaren van toewijding en zorg. Zijn diepe betrokkenheid op God heeft hem zover gebracht. Wij hopen en bidden dat Hij hem ook in het vervolg van zijn leven terzijde mag staan. Wij zullen van onze kant proberen met wereldlijke middelen hulp te bieden zoveel als nodig.
Vandaag maken we daar een klein begin mee door hem op reis te sturen.
Wij spreken nogmaals onze dank uit voor alles tot nu toe en moge God hem bijstaan en zegenen op het vervolg van zijn persoonlijke reis, waarbij hij zijn kruis moet opnemen..

Harry Faassen

Vice-voorzitter


1 reactie

Avatar

renepetersoss · 15 september 2015 op 11:33

Dat is erg mooi. En volkomen verdiend natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *