Datum en tijd
Locatie
De St. Jozefkerk in Oss

Categorieën


Vele mensen zeggen het: in de Titus Brandsmaparochie Oss wordt enorm goed meegezongen door de mensen in de kerk! Dit is een groot goed en het is iets waar we trots op mogen zijn. Omdat we dit willen stimuleren, organiseren we een zangmiddag. Onder leiding van Elise Vorstermans studeren we dan nieuwe liederen in voor de komende adventstijd. De figuur van Maria zal ons hierin voorgaan. In haar voetspoor zingen we deels bekende liederen en daarnaast zullen ook kennismaken met nieuwe liederen. We willen de ingestudeerde liederen ook daadwerkelijk gebruiken in de adventsperiode.

Programma

  • 13.30u: binnenkomst
  • 14.00u: welkom en zang
  • 15.30u: pauze met koffie en thee
  • 16.00u: zang
  • 17.00u -18.15u: nuttigen van soep en zelf meegebracht brood
  • 18.30u: dagafsluiting met een gebedsviering waarin een deel van de ingestudeerde liederen een plek zal hebben.

Voor wie?

U bent allen van harte welkom om de gehele dag, dan wel de viering mee te maken. Zangkwaliteiten zijn niet persé noodzakelijk, maar een plezier hebben in het zingen is wel aan te raden.

Kosten en aanmelding

In principe is deze middag gratis, maar om een deel van de kosten te kunnen dekken wordt een vrijwillige bijdrage zeer gewaardeerd.

In verband met de voorbereidingen zouden we u willen vragen om u van te voren op te geven: Dit kan doormiddel van een email of telefoontje naar Ineke Broers: zangdag@tbposs.nl of telefonisch 0412-635768.

Ook zal er bij de receptie een intekenlijst komen te liggen.

Weest welkom allen!

(Dit evenement is gepubliceerd in Parochieblad jaargang 23, nummer 6)

Categorieën: