Datum en tijd
Locatie
De St. Jozefkerk in Oss

Categorieën Geen categorieën


Op 23 september 2018 verzorgt Irish Cream een optreden in onze St. Jozefkerk in het kader van Da’s Passie. Irish Cream is een groep die zich toelegt op Ierse volksmuziek: traditionele Ierse tunes, ruige drinkliederen, gevoelige gezongen ballads en melodieuze instrumentale nummers. Wanneer daarbij ook nog Ierse stepdance wordt gedanst is de show compleet. Voor dat laatste krijgt Irish Cream medewerking van het Vlijmense familie-ensemble Lucaia.

Moeder Mariëlle en dochter Lisanne Bosman dansen virtuoos de Ierse stepdance, daarnaast zingen en musiceren ze ook. Vader Frank zingt, speelt gitaar en is een kenner van de Iers/Keltische cultuur.

Samen mengen ze de gezelligheid van de Ierse pub en de mystiek van de Keltische traditie met de ad-hoc techniek van traditionele Ierse sessies. Ze nemen u mee langs traditionele Ierse tunes, populaire pub-krakers, droevige liefdesliederen en vrome gebeden. De Keltische muziek zingt van oneindige droefheid en van onverwoestbare hoop. Soms word je er stil van, soms zing en stamp je mee. Lucaia en Irish Cream nemen je qua sfeer mee naar ergens tussen een kroeg en een huiskamer, en doen daar nog een vleugje mystiek overheen.

Aanvang & kosten

Aanvang 12.00 u.; Entree €5,-; Scholieren €2,50.

Categorieën:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *