Datum en tijd
Locatie
De St. Jozefkerk in Oss

Categorieën


ZONDAG 17 FEBRUARI DE FLUYTERIJE 12.00 uur

In het eerste Da’s Passie-concert in dit nieuwe jaar treedt het blokfluitenensemble “De Fluyterije” voor u op. Het ensemble was al eerder (op 17 april 2016) bij ons te gast. We verheugen ons ook nu weer op een spetterend optreden. De Fluyterije is een enthousiast blokfluitensemble dat al 30 jaar bestaat! Het ensemble telt momenteel 14 leden en staat onder leiding van Rosalyn de Groot. Het bespeelt naast de reguliere blokfluiten (sopraan, alt, tenor en basblokfluit) ook de grootbas- en contrabasblokfluit, dus alle leden van de blokfluitfamilie zijn vertegenwoordigd en verschijnen in verschillende vormen, van klein rond, tot groot en vierkant, soms geknikt, enz.
Zij brengen voor u oude muziek en nieuwe muziek, hoofse muziek en allerlei soorten volksmuziek waarin de Fluyterije u verschillende stijlen kan laten horen en dat zijn zij ook zeker van plan!

Het ensemble heeft al veel optredens achter de rug, zoals openingen van tentoonstellingen, muziektheateruitvoeringen, kerstconcerten, concerten in het Museum voor Religieuze Kunst, Ravenstein bij kaarslicht, kasteel Heeswijk, een concerttour door Frankrijk, concerten in Duitsland… en ga zo maar door!

Het concert begint om 12.00 u.en duurt ruim 1 uur. De zaal is open vanaf 11.30 u.
De entree bedraagt € 5,- voor volwassenen en
€ 2,50 voor scholieren.

Jan van de Veerdonk

Categorieën: