Datum en tijd
Locatie
De St. Jozefkerk in Oss

Categorieën Geen categorieën


Het zal niemand ontgaan zijn deze zomer; het valt niet meer te ontkennen: het klimaat is aan het veranderen. Daar zijn allerlei redenen voor maar ook staat vast dat wij daar zelf mee voor gezorgd hebben. Bewust of onbewust. Op een vergelijkbare manier is onze samenleving aan het veranderen. En ook hoe we met God, geloof, religie omgaan. Niet beter of slechter maar anders. Het is vooral een kwestie van wennen want als mens blijf je toch lang denken dat het allemaal ongeveer zal blijven zoals het was. Op al die veranderingen hebben we ons leven nog niet volledig ingericht.

Op de Algemene Parochievergadering willen we het er met elkaar over hebben. Vindt u als parochiaan dat we als parochiebestuur goed op die veranderingen reageren? U bent welkom en wij hopen ook uw stem te mogen horen op 2 oktober aanstaande.

Het bestuur van de parochie wil op Algemene Parochie Avond aan alle parochianen duidelijk maken hoe de financiële situatie van de parochie is en hoe het bestuur kerk en pastorie beheert. De kerk is van ons allemaal.

En wie goed is voor de kerk en bijdraagt, heeft recht op verantwoording. De penningmeester spreekt.

We hebben het jubileumjaar bijna afgerond. Wat heeft het de gemeenschap opgeleverd? Niet financieel, maar geestelijk. De jubileumcommissie heeft hard gewerkt. Heeft het feest mensen meer bij elkaar gebracht? Zijn wij meer gemeenschap geworden?

In dit jubileumjaar heeft Ronald van Engelen aan een website voor de parochie gewerkt. Deze krijgt u hem te zien. Uiteraard hopen we dat u als vaste bezoeker van de site terugkomt.

Agenda

  • 19.30 Inloop.
  • 19.45 Opening met gebed door pater Tom Buitendijk
  • 19.50 Woord van de vicevoorzitters Henk Peters
  • 19.55 Presentatie van cijfers door penningmeester Lou Pinckaers
  • 20.10 Terugblik op het Jubileumjaar
  • 20.45 Presentatie van de nieuwe website door Ronald van Engelen en Henk Peters.
  • 21.15 Rondvraag
  • 21.30 Ontmoeting met een hapje en een drankje.

Verslag

Inmiddels is het verslag van de avond gepubliceerd op onze website.

 

Categorieën:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *